ShapeService laat zich het best omschrijven als ‘duurzame, groot formaat 3D-printservice’. Met een zelfontwikkelde groot formaat 3D-print-robot produceren ze producten en half-fabrikaten van bio-based en/of gerecyclede kunststoffen. Dit doen ze voor diverse branches waaronder (interieur)bouw, scheepsbouw, off-shore, infra-bouw, maar ook voor bijvoorbeeld design-, en meubelproductie. 


ShapeService is opgericht door Job van Noorloos en Tijmen Huétink.
Job is een 3D-printing specialist met vele jaren ervaring in 3D-printing en 3D-print materialen en is oprichter en eigenaar van Plastic2Print. 
Hij is opgeleid aan de TU Delft en heeft eerder, in technische rollen, gewerkt bij onder andere Accenture, TU Delft, Vopak en AkzoNobel.

Tijmen is ontwerper en heeft ervaring in het toepassen van digitale productietechnologie zoals CNC frezen en Polyester-moulding in de realisatie van gebouwen en meubilair. Hij was eerder founding partner & architect bij WAM Architecten, dat onder andere werkte aan het ‘Zaanse huisjes’ Inntel Hotel te Zaandam en de Essalam Moskee te Rotterdam.

“De Festicoolr is voor ShapeService een vrij klein product en daarmee een buitenbeentje in ons portfolio, maar een enorm leuk project om aan mee te werken!”

www.shapeservice.eu

Job  van Noorloos en Tijmen Huétink

ShapeService logo.png
festicoolr was Verkrijgbaar
op kickstarter

Kickstarter is een platform waar je dit project kon steunen en jouw Festicoolr kon bemachtigen. Festicoolr wordt in een gelimiteerde oplage gemaakt.   

Neem voor meer informatie contact met ons op via: hello@festicoolr.nl
  • Facebook
  • Instagram

Wil je op de hoogte blijven van Festicoolr? Vul dan hieronder je e-mailadres in:

© 2020 Festicoolr  |   Privacy Statement

Website door Lisanne Besselink